DISTRIBUIȚI

Timp de două luni, artiștii Circului Globus prezintă în stațiunea Mamaia – lângă Pavilionul Expozițional – un show de zile mari, complex și extrem de interesant.

Cei mai buni artiști de circ din România vă dau întâlnire până pe 1 septembrie 2016, în fiecare săptămână, de marți până duminică, și îi vor încânta pe turiștii de toate vârstele cu un spectacol inedit. Timp de aproximativ 90 de minute, acrobați, jongleri, animale și magicieni în costume sclipitoare își vor dovedi măiestria în Spectacolul “Circul Globus în Vacanță”.

Pe parcursul a două luni de zile, copii, părinţi şi bunici vor avea posibilitatea de a vedea spectacolele organizate de Circul Globus la Constanţa. Spectacolul cuprinde numere deosebite de comedii, magie, jonglerii, acrobaţii şi dresuri de animale, iar reprezentaţiile vor avea loc de marți până duminică de la ora 19.30.

Prețul biletelor este cuprins între 20 și 45 RON, în funcție de locul din sala de spectacol. Detalii găsiți și pe pagina de facebook, precum și pe mamaia.circulglobus.ro.

Discuții

comments