DISTRIBUIȚI

Te-ai hotărât să pleci în vacanță la mare și trebuie să îți faci bagajul. Însă de cele mai multe ori nu te limitezi la strictul necesar și începi să pui tot dulapul în geamantan, observând la final că ai foarte multe de cărat și probabil nu ai pus chiar tot ce ți-ar fi trebuit.

La mare sunt câteva obiecte pe care nu trebuie să le uiți atunci când începi să îți împachetezi lucrurile. Excludem din start obiectele de igienă personală pe care oricum o să le pui de la bun început în genată în orice vacanță ai pleca și mai eliminăm de pe listă telefonul de care oricum ești legat permanent și încărcătorul sau Selfie stick-ul.

De aici deja treaba ar trebui să fie simplă. Unde mergi? La mare! Clar ai nevoie de: costul de baie, uleiuri și creme de plajă cu protecție solară, o geantă de plajă, ochelari de soare, papuci, pălărie, cateva haine vaporoase și o carte pe care să o citești pe nisipul firbinte. Pentru seară ai nevoie de o costumație mai elegantă pentru atunci când vrei să ieși la o terasă sau în club, și cam acesta ar fi tot necesarul pentru o vacanță în care oricum distracția va fi cea care va prima.

Discuții

comments