DISTRIBUIȚI

Vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea, George Luchici, a participat, la deschiderea celei de-a șasea ediții a Campionatului Internațional „Danube Delta Cup”.

La eveniment au mai participat Anca Pavel Nedea, președintele Autorității Naționale pentru Turism, prefectul județului, Marin Bădiță, Liviu Urlih, directorul Direcției Județene pentru Tineret și Sport precum și invitații sosiți cu acest prilej, sensei Aleksandr Kramyshev, președintele Federației Ruse de Karate Kyokushin, sensei Wassili Geier, reprezentant al Federației de Karate Kyokushin – Kan, Germania și alți reprezentanți ai acestei discipline sportive.

„Iată-ne ajunși la cea de-a șasea ediție a Concursului „Danube Delta Cup”, o competiție de prestigiu pe meleagurile noastre, pe care Consiliul Județean Tulcea are onoarea să o cofinanțeze și a cărei organizare o sprijină constant și cu o nemăsurată mândrie locală. Dacă până în urmă cu câțiva ani județul nostru era cunoscut doar pentru frumusețea și diversitatea Deltei Dunării și pentru vestigiile sale istorice, sportul tulcean s-a înscris pe o pantă ascendentă și a devenit un punct de atracție pentru sportivi valoroși, dornici de competiție, lucru care nu poate decât să ne bucure”, a declarat, vicepreședintele Consiliului Județean, George Luchici.

Pe lângă importanța pe care o are ca eveniment în plan local, această competiție deschide calea Campionatului Mondial de Karate Kyokushin din Kazahstan, ce urmează a se desfășura în perioada 7-9 iulie și la care vor participa trei sportivi tulceni, Ionuț Vișan, Tiberiu Nicolaev și Lucian Rădulescu, alături de sportivii din Federația Rusă prezenți zilele acestea la Tulcea.

„Țin să-i felicit și să le urez succes tuturor sportivilor participanți, în special celor 3 tineri tulceni – Ionuț Vișan, Tiberiu Nicolaev și Lucian Rădulescu – care, după această competiție și, mai apoi, după stagiul de pregătire care se va finaliza pe 7 iulie, vor reprezenta România la Campionatul Mondial din Kazahstan ( 7-9 iulie).Campionatul Mondial din Kazahstan este cea mai importantă competiție de karate kyokushin destinată cadeților, juniorilor, tinerilor si seniorilor, la nivel mondial. Sunt convins că sportivii noștri vor obține rezultate excepționale, care vor confirma valoarea școlii de karate din județul nostru. Încă o dată, mult succes și podiumul să fie al vostru, dragii noștri tineri!”, a mai adăugat, în încheiere, vicepreședintele Luchici.

Discuții

comments