DISTRIBUIȚI

Poliţiştii Biroului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii împreună cu cei ai Serviciului Cabinet şi staţiunii Neptun au desfăşurat, miercuri, activităţi informativ–preventive pentru adoptarea unor măsuri de protecţie, pentru creşterea gradului de siguranţă personală, a bunurilor şi valorilor turiştilor de pe litoralul Mării Negre.

De asemenea, joi, poliţiştii Biroului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii împreună cu cei din Mangalia şi Vama Veche au desfăşurat activităţi informativ – preventive şi au derulat un focus-grup privind siguranţa turiştilor din Vama Veche în vederea lansării Campaniei de prevenire a furturilor din staţiune. Astfel, poliţiştii au vizat prevenirea furturilor din camerele de hotel, din spaţiile de cazare, corturi, din autovehicule şi de pe plajă.

Obiectivul acestor acţiuni a fost informarea populaţiei cu privire la măsurile de siguranţă personală pe care trebuie să le adopte pentru a nu deveni victime ale furturilor din camerele de hotel, de pe plajă şi din auto, pentru prevenirea victimizării minorilor, respectiv a dispariţiilor de minori.

Astfel de acţiuni se vor derula pe tot parcursul Sezonului Estival 2016 pe întreg litoralul românesc.

Discuții

comments