DISTRIBUIȚI

Teatrul de Vară Jupiter transmite iubitorilor de spectacole programul de săptămâna viitoare, 11-17 iulie. Cei dornici să participe la astfel de evenimente se vor bucura de trei spectacole.

Luni, 11 iulie, va avea loc spectacolul „Cei trei purceluşi”, una dintre cele mai îndrăgite poveşti, transmise pe cale orală. Atât cei mici, cât şi cei mari, sunt aşteptaţi, la Teatrul de Vară, din Jupiter, pentru o lecţie de viaţă, spusă într-un mod ghiduş. Distribuţia le aparține  lui Cristian Creţu, Maria Ţăranu, Voicu Hetel, Julieana Drăghici şi Ion Ionut Ciocia, iar regia şi muzica au fost realizate de către Ion Ionuţ Ciocia.

Spectacolul va avea loc luni, 11 iulie, iar biletele pot fi achizitionate de la Casieria Teatrului de Vara Jupiter (program 16.00-22.00),  din recepțiile hotelurilor partenere Cohotels (Hotel Delta, Hotel California) sau online de pe www.evenimentelitoral.ro, prețul biletului fiind de 20 lei de persoană. Pentru primul copil, intrarea este gratuită, la al doilea copil percepându-se bilet.

Miercuri, 13 iulie are loc spectacolul Pact by Leo Iorga & Adrian Ordean.

După 18 ani de la plecarea din Trupa Compact, două legende ale muzicii rock, Leo Iorga, solist vocal și Adrian Ordean, compozitorul hiturilor cunoscute și îndrăgite de voi: „Trenul pierdut”, „Sa te gândești la mine”, „După ani și ani”, „Cine ești tu oare”, alături de Lake,  Alex, Răzvan și Codruț formează trupa Pact!

Biletele pot fi achiziționate de la Casieria Teatrului de Vară Jupiter (program 16.00-22.00),  din recepțiile hotelurilor partenere Cohotels (Hotel Delta, Hotel California) sau online de pe www.evenimentelitoral.ro, prețul biletului fiind de 30 de lei de persoană.

De asemenea, vineri, 15 iulie, va avea loc spectacolul „Un bărbat şi mai multe femei”, de Leonid Zorin, unde actorii principali sunt Magda Catone şi Claudiu Bleonţ. Piesa abordează, într-o manieră comică, eternul conflict dintre bărbat şi femeie, bazat pe lupta pentru supremaţie în relaţiile de cuplu.

Prețul biletului este de 30 de lei pentru adulți, iar pentru primul copil, intrarea este libera, la al doilea percepându-se bilet.  Acestea se pot achizitiona de la Casieria Teatrului de Vara Jupiter intre orele 16-22 sau online de pe www.evenimentelitoral.ro.

Discuții

comments