DISTRIBUIȚI

Astăzi au început, în Mamaia, meciurile din cadrul Constanța Streetplay, ultima etapă din circuitul național de streetball 3×3 Superbet Tour.

Meciurile sunt programate până la ora 13, apoi se vor relua de la ora 17.

În această seară, Alexandra Stan va fi prezentă la terenurile amplasate în Piațeta Perla din Mamaia pentru a-i susține pe participanți, baschetul fiind una dintre pasiunile sale.

De asemenea, în programul zilei de sâmbătă, organizatorii au pregătit după ora 19, mai multe show-uri ale italienilor de la Da Move Crew, una dintre cele mai tari trupe de freestyle din lume, un meci demonstrativ între echipa națională de baschet 3×3 și handbaliști constănțeni, precum și numeroase concursuri cu premii pentru public.

Începând cu acest an, Constanța Streetplay face parte din circuitul național de baschet 3×3 Superbet Tour, iar echipa câștigătoare se va califica pentru marea finală care va avea loc la București între 26 și 28 august.

Constanța Streetplay, un turneu marca Sport Arena Streetball, este organizat de Asociația Terra Semper Fidelis în colaborare cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret, Primăria Municipiului Constanța și Consiliul Județean Constanța.

Evenimentul este susținut pe plan local de Radio Constanța.

Discuții

comments