DISTRIBUIȚI

UPDATE: CentrulINFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la ora 22:00, pe Autostrada Soarelui, traficul rutier a scăzut în intensitate, pe sensul de mers către Bucureşti.

Nu sunt semnalate blocaje și nici evenimente rutiere, iar circulația se desfășoară fluent.
—————————————-
UPDATE: Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul rutier a mai scăzut în intensitate pe A2 București – Constanța,pe sensul de mers către Capitală.
Nu sunt semnalate accidente rutier și nici blocaje în trafic, iar circulația se desfășoară fluent.
—————————————-
UPDATE: Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (20:50), Pe A2 București – Constanța , traficul rutier este în continuare intens, pe sensul de mers către Capitală, însă nu sunt semnalate blocaje din cauza aglomeraţiei și se circulă fluent.

Nici la staţia de taxare de la Feteşti nu s-au mai semnalat coloane.

Polițiştii le reamintesc conducătorilor auto, că prinstaţia de taxare de la Feteşti se poate trece liber pe benzile doi şi trei, în ambele sensuri, cu obligativitatea ca taxa să se plătească în avans sau ulterior, până la ora 24 a zilei următoare trecerii, la staţiile de distribuţie a carburanţilor autorizate ori prin SMS, la numărul 7577
——-
UPDATE: Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe A2 București – Constanța , traficul rutier este în continuare intens, pe sensul de mers către Capitală.

Se circulă îngreunat de la Feteşti (din jurul kilometrului 144) și până în zona localității Lehliu (km 64), însă nu sunt semnalate accidente rutiere, iar autovehiculele sunt în mișcare.
Între kilometrii 102 și 92 (unde în jurul orei 17:00 a avut loc un accident rutier care nu s-a soldat cu victime), viteza de deplasare este mai scăzută (aproximativ 50 – 60 km/h), deși ambele benzi de circulație sunt libere, autovehiculele implicate în accident aflându-se pe banda de urgență.
—————————————————-
UPDATE: Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (17:40), traficul rutier pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa se desfășoară în condiții normale (pe benzile 1 și 2 de circulație) la kilometrul 92, pe sensul de mers către București.

Amintim că, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate trei autovehicule, s-a circulat îngreunat.
Autovehiculele implicate înacest accident rutier au fost scoase pe banda de urgență.
În urma acestui eveniment rutier nicio persoană nu a fost rănită.
——————————————————-
CentrulINFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (17:15), traficul rutier pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa se desfășoară pe o bandă la kilometrul 92, pe sensul de mers către București, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate trei autovehicule.

Se estimează că în scurt timp, traficul rutier va fi reluat în condiții normale (pe ambele benzi) pe sensul de mers către București.

În urma acestui eveniment rutier nicio persoană nu a fost rănită.

Conducătoriiauto sunt sfătuiți să circule prudent și să respecte indicațiile polițiștilor rutieri prezenți la fața locului.

Discuții

comments