DISTRIBUIȚI

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, traficul rutier a mai crescut în intensitate pe DN1 Brașov – Ploiești. Mai aglomerat este pe raza stațiunii Buşteni, însă nu sunt semnalate probleme deosebite de fluență.

În cazul în care se vor forma coloane de autovehicule pe DN1, în staţiunile montane de pe Valea Prahovei şi la intersecţia cu DN73A Râşnov – Predeal, automobiliştilor care pornesc din Braşov către Bucureşti li se recomandă să circule pe DN1A Săcele- Cheia – Ploieşti, iar celor care pleacă din zona Bran-Moieciu, să folosească rutele DN73 Braşov – Bran – Piteşti, A1 Piteşti – Bucureşti sau DN73 Braşov – Bran – Valea Mare-Pravăţ, DN72A Valea Mare-Pravăţ -Târgovişte, DN71 Târgovişte – Bâldana, DN7 Bâldana – Bucureşti, cumenţiunea că acest traseu este mai lung şi străbate multe localităţi.

Autostrada A1 București – Pitești poate prelua fără probleme valorile ridicate de trafic, însă este posibil ca înainte de lăsarea serii să se circule în coloană la intrarea în Bucureşti dinspre Piteşti. Polițiștii îi sfătuiesc pe șoferii care încheie coloanele să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe cei ce se apropie din spate să frâneze din timp.

De asemenea, le transmit să păstreze în mers o distanţă corespunzătoare între autovehicule şi să nu se angajeze în efectuarea unor manevre riscante în trafic.

 

Discuții

comments