DISTRIBUIȚI

Primăria Municipiului Constanţa le lansează oaspeţilor, constănţeni şi turişti deopotrivă, o invitaţie fără precedent în stațiunea Mamaia: urcaţi în fiecare weekend, începând din 15 iulie şi până în 4 septembrie 2016, în „Caruselul Cooltural”!

Începând din acest an, Mamaia devine o gazdă elevată, care vă invită la evenimente artistice extraordinare, în cadrul cărora vă puteţi întâlni cu cele mai importante nume din prezentul românesc al muzicii clasice, jazz, dance, rock, alternativ, muzicii populare, teatru, teatru pentru copii, dans, circ. Indiferent de genul care vă atrage, pe scenă vor urca numai artişti veritabili, care fac diferenţa în branşa lor şi care s-au impus ca modele reale ale unor generaţii, spun organizatorii.

Festivalul Verii 2016 – „Carusel Cooltural“ este un eveniment al Primăriei Constanţa, organizat de Asociaţia culturală „Mişcarea teatrală pentru educaţia tineretului”. Evenimentele vor avea loc în Piaţeta Cazino din Mamaia, în fiecare week-end, între 15 iulie şi 4 septembrie, cu un bonus în săptămâna care începe în 15 august: încă 3 zile de eveniment. Spectacolele vor începe de la ora 20:00 şi se vor încheia la 23:00. Intrarea este liberă.
PROGRAM WEEKEND 15 – 17 IULIE 2016

Vineri, 15 iulie

– teatru „Caramitru – Mălăele, câte’n lună şi în stele”
– concert „Vama”

Sâmbătă, 16 iulie

– teatru Recital Horaţiu Mălăele – „Sunt un orb”
– concert Ştefan Bănică şi Trupa Rock’n’Roll Band&The 50’s

Duminică, 17 iulie

– teatru pentru copii „Gaşca Zurli”
– concert Trupa „Marfar”
PROGRAM WEEKEND 22 – 24 IULIE 2016

Vineri, 22 iulie

– recital cameral – Cvartet Regata
– recital simfonic – Orchestra Festivalului

Sâmbătă, 23 iulie

– teatru – “Drumul mătăsii”, trupa Passes Partout – Dan Puric
– concert Florin Chilian

Duminică, 24 iulie

– teatru “Oameni şi fluturi”, trupa Passes Partout – Dan Puric
– concert jazz Cornel Stroe&Band

Discuții

comments