DISTRIBUIȚI

Fie că vrei să dai o fugă pentru un weekend, fie că alegi un sejur de câteva zile, cu siguranță vacanța pe litoralul românesc te va surprinde plăcut și vei avea multe locuri de vizitat și evenimente pentru toate gusturile care te așteaptă, zi sau noapte.

Începând de astăzi, în perioadă 14 iulie – 4 august, Asociația Litoral – Delta Dunării organizează, în fiecare joi, în stațiunea Mamaia și Satul de Vacanță, “Parada Personajelor de Poveste”, cu mascote ale celor mai îndrăgite personaje din desene animate sau povești , cu jongleurii și clownii Circului Globus și cu echipele FreeWheel, care va invită la un test drive pe hooverboards (plăcile electrice de scooter). În fiecare joi, în Satul de Vacanță Mamaia, începând cu oră 18:00, la “Aventura in Lumea Povestilor” vor fi organizate concursuri, momente artistice, concerte, iar în Stațiunea Mamaia, oră 19:00 “Parada Personajelor de Poveste” mascotele din desene vor porni într-o paradă pe traseul Piațeta Cazino – Piațeta Perla – Satul de Vacanță. În seară această, paradei I se vor alătura și luptătorii Galei SuperKombat, iar în Satul de Vacanță, se va cânta și dansa pe ritmuri latino alături de invitatul special, Lucian Colareza, fost concurent Vocea României.
(link eveniment: https://www.facebook.com/events/1033888890039423/ )

Turiștii au la dispoziție ca și mijloc de transport, pentru a evita aglomerația, autobuzele supraetajate RATC, cu rute noi estivale, dar pot alege să traverseze stațiunea Mamaia, până la Piațeta Cazino, cu telegondola, urmând a se bucura și de priveliștea stațiunii de la înălțime.

Pentru a combina o zi întreagă de distracție cu statul la soare și la piscine, turiștii și constănțenii sunt așteptați în parcul acvatic Aqua Magic, care, pe lângă ofertele de sezon, organizează petreceri cu invitați speciali, concerte și animație pe piscină, atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari.

Dacă sunteți la mare în familie, cu cei mici, nu ratați o experiență la circ, unde veți avea parte de spectacole impresionante de la care nu vor lipsi dresajul de animale, acrobații la înălțime și jonglerii. Aveți posibilitatea să alegeți Circul Globus, care va așteaptă la Pavilionul Expozițional Constanța sau Circul Americano, vis-à-vis de parcarea hotelului Rex din Mamaia.
Pentru devoratorii de cultură, un nou concept de evenimente va debuta weekendul acesta, la Piațeta Cazino Mamaia, “Caruselul COOLtural”, alături de Horațiu Mălăele și Ion Caramitru, care vor povești “Cate-n luna și în stele”, dar și o serie de concerte alături de Vama Veche, Ștefan Bănică, Gașca Zurli și Trupa Marfar. Accesul la evenimente este liber.
(link eveniment: https://www.facebook.com/events/299490643774505/ )

Evenimentele se țin lanț în stațiunea Mamaia, cu activități pentru familii, de relaxare, distracție pentru cei mici, sporturi pe plajă sau nautice, pe piscinele hotelurilor, zumba sau aerobic, iar atenția celor mari se îndreaptă în weekend către petrecerile cu invitați speciali, internaționali, pe care le organizează cluburile în fiecare weekend, pe plajă sau la piscină.

Argo Beach Mamaia (1)

Aventura in Lumea Povestilor -ALDD (1)

Beautiful by the sea Mamaia

Carusel COOLtural Piateta Cazino (1)

El Comandante

Fratelli Mamaia (1)

Fratelli Mamaia 2 (1)

Harlequin Mamaia (1)

Kudos (1)

Le Gaga Mamaia (1)

LUV Mamaia (1)

Discuții

comments