DISTRIBUIȚI

Nu mai este loc de echivoc, sezonul estival este în toi. Anual, sute de mii de turiști aleg să-și petreacă vacanța pe litoralul românesc, în stațiunea Mamaia. Atracțiile zonei nu se opresc numai la băile de soare sau la cele în mare, turiștii având parte de mai multe modalități prin care-și pot face șederea plăcută.

Chiar dacă ești în vacanță cu familia și îți dorești un sejur mai liniștit sau ești împreună cu prietenii și îți dorești să te distrezi, stațiunea Mamaia îți poate satisface cerințele.

Nu mai este o noutate pentru nimeni, când apune soarele, răsare distracția! Cluburile de la malul mării sunt animate de petrecăreți din toate zonele țării și din străinătate, până la ivirea zorilor.

În cazul în care acest tip de distracție nu-ți este pe plac, plimbându-te în zona Cazinoului din Mamaia te poți întâlni cu Minnie sau Mickey Mouse, dar și cu alte personaje Disney pe placul copiilor. Cei mici pot sări pe trambulină, își pot face un tatuaj semipermanent sau pot vedea stațiunea de la înălțime, din telegondolă.

Copiii se mai pot distra în Satul de Vacanță din Mamaia, unde sunt organizate săptămânal, în fiecare zi de joi, evenimente pentru micuți, la inițiativa Asociaţiei Litoral – Delta Dunării, începând cu data de 14 iulie.

De asemenea, persoanele care preferă apa filtrată și tratată a unei piscine nu trebuie să se îngrijoreze, hotelurile din Mamaia permit intrarea, contra cost, a tuturor persoanelor care vor să se răcorească în apa limpede, în detrimentul celei din mare.

Pentru aceia care își doresc o escapadă urbană aventuroasă, parcul acvatic din Mamaia, Aqua Magic, nu trebuie ratat. Acesta are atât locuri special amenajate pentru copii, cât și pentru adulți.

Vara este anotimpul festivalurilor, iar acestea nu lipsesc din Mamaia. A nouăsprezecea ediție a festivalului Sunwaves va avea loc între 19 și 21 august, în zona Mamaia Sat.

Dacă ești o persoană activă, te vei bucura să afli că The Color Run, festivalul care îți promite 5 kilometri din Hawaii în România, se va desfășura pe data de 30 iulie în Mamaia.

Un material de Antonia Vîlcu

Discuții

comments