DISTRIBUIȚI

Campania Brăţara de vacanţă – “Copiii nu se pierd, ajung la Radio Vacanţa!”, aflată la a șaptea ediție, debutează în acest sezon estival sâmbătă, la Sulina. Voluntarii Crucii Roşii, alături de Adelina Tocitu, iniţiatorul şi coordonatorul proiectului vor împărţi, mâine, aproximativ 1.000 de brăţări de vacanţă şi accesorii de plajă, în Tabăra de la Sulina, dar şi pe plajă.

1.250 de copii din Diaspora vor veni la Sulina, în această vară, prin Programul de tabere ARC, copii din Israel, Canada, Croația, Ucraina, Republica Moldova etc. Alți 1.250 vor sosi prin taberele tradiționale și, cu toții, vor simți o doză de siguranță în plus prin “acest proiect model, unicat la nivel de mass-media”, după cum a declarat pentru Radio Constanța/Radio Vacanța, Liviu Urlih, directorul Direcției Județene pentru Tineret și Sport Tulcea.

“Cu siguranță copiii, dar mai ales părinții se vor bucura de acțiunea și prezența dumneavoastră la Sulina”, spune Nicolae Chichi, directorul general NAVROM Tulcea, societate care asigură transportul turiștilor, dar și localnicilor de la Tulcea către Sulina.

În total, în această vară, pe întreg litoralul vor fi împărţite 20.000 de brăţări de vacanţă, care îi vor ajuta pe copii să ajungă mai repede, înapoi la părinţi, în cazul în care se rătăcesc pe plajă.

Pentru al şaptelea an, Radio Constanţa/Radio Vacanța derulează proiectul „Copiii nu se pierd, ajung la Radio Vacanţa – Brăţara de vacanţa”. Echipa formată din voluntarii de la Crucea Roşie şi coordonată de colega noastră, Adelina Tocitu va împărţi peste 20.000 de brăţări de vacanţă pe plaje, de la Mangalia până la Sulina, dar şi în hotelurile şi taberele de la mare, până pe data de 15 august.

Peste 200 de copii rătăciţi pe plaje au ajuns, în fiecare vară, înapoi la familiile lor, graţie „Brăţării de vacanţă”, un accesoriu obligatoriu pentru siguranţa şi liniştea familiilor venite pe litoral.

„Brăţara de Vacanţă” este destinată familiilor care ajung în vacanţă în staţiunile de pe litoral, interesate de siguranţa copiilor lor, grupurilor de copii veniţi în tabără sau cantonament alături de profesori, antrenori sau educatori. Beneficiarii direcţi ai campaniei sunt copiii cu vârste între 0 şi 7 ani, care poartă brăţara de vacanţă.

Discuții

comments