DISTRIBUIȚI

Ediţia cu numărul şapte, a Campaniei Brăţara de vacanţă – „Copiii nu se pierd, ajung la Radio Vacanţa!”, a debutat astăzi, la Sulina.

Voluntarii Crucii Roşii, alături de Adelina Tocitu de la Radio Constanţa, iniţiatorul şi coordonatorul proiectului, au împărţit aproximativ 1.000 de brăţări de vacanţă şi accesorii de plajă, în Tabăra de la Sulina, dar şi pe plajă.

În această vară, vor veni la Sulina 1.250 de copii din Israel, Canada, Croaţia, Ucraina şi Republica Moldova, prin „Programul de tabere ARC pentru copiii din diaspora”.

Alţi 1.250 vor sosi prin taberele tradiţionale şi, cu toţii, vor simţi un plus siguranţă prin acest proiect, după cum a declarat Liviu Urlih, directorul Direcţiei Judeţene pentru Tineret şi Sport Tulcea.

„În acest weekend avem copii din Israel, din Canada, Serbia, Croația, Ucraina și din Republica Moldova. Ca de obicei avem jocuri pe plajă, volei, baschet, fotbal, ateliere de creație, de dansuri. 1.250 de copii în cadrul programului ARC și pe tot sezonul așteptăm 2.500 de copii”, a declarat Liviu Urlih.

Discuții

comments