DISTRIBUIȚI

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, traficul rutier pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa se desfășoară îngreunat între Lehliu și Fundulea, pe sensul de mers către capitală, din cauza unui accident rutier care s-a produs în zona kilometrului 58. În acest accident rutier au fost implicate 6 autovehicule.

Precizăm că valorile de trafic sunt ridicate pe sensul de mers către Bucureşti, iar pe anumite porţiuni se formează coloane de autovehicule.

Din acest motiv, polițiștii le recomandă conducătorilor auto că prin stația de taxare de la Fetești (de la km 144 al autostrăzii Soarelui) se poate trece liber, cu obligativitatea ca plata peajului să se facă înainte sau ulterior trecerii, până a doua zi, la ora 24, la oricare dintre staţiile autorizate de distribuire a carburanţilor de pe autostradă sau prin SMS, de pe telefonul mobil, la numărul 7577.

De asemenea, conducătorilor auto care încheie coloana formată li se recomandă să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe cei care se apropie din spate să frâneze din timp.

Discuții

comments