DISTRIBUIȚI

Poliţiştii Biroului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii împreună cu poliţiştii Biroului de poliţie pentru Staţiunea Mamaia au desfăşurat sâmbătă, 16 iulie, activităţi informativ – preventive în staţiunea Mamaia pentru prevenirea furturilor de pe plajă, din autovehicule şi camerele de cazare, precum şi a dispariţiei de minori.

În acest sens, poliţiştii au acţionat în zona Cazinoului din Mamaia, atât pe aleea pietonală cât şi pe plajă. S-au purtat discuţii cu turiştii aflaţi pe plajă, pe tema prevenirii furturilor din camerele de hotel, din auto, unităţile de alimentaţie publică, cazare şi parcare din staţiuni şi pentru prevenirea delincvenţei juvenile şi a victimizării minorilor implicit a dispariţiilor de minori de pe plajă.

S-au desfăşurat întâlniri cu administratorii hotelurilor şi personalul hotelier în scopul instruirii acestora în vederea adoptării măsurilor de siguranţă pentru prevenirea furturilor din camerele de hotel şi din auto prin oferirea de pliante şi afişe cu recomandări preventive.

Poliţiştii au afişat unele recomandări preventive la recepţiile hotelurilor şi unităţilor de alimentaţie publică precum şi în alte locuri.

Discuții

comments