DISTRIBUIȚI

Rockerii de la Guns N’ Roses au fost reținuți de polițiștii de frontieră de la granița canadiană, vineri, 15 iulie, în timp ce se deplasau dinspre Philadelphia, Pennsylvania, pentru a concerta în Toronto, la Rogers Centre, după ce un pistol nedeclarat a fost depistat la bordul autobuzului trupei.

Membrii reuniți ai formației Guns N’ Roses se îndreptau din Philadelphia, Pennsylvania pentru a concerta în Toronto, la Rogers Centre, sâmbătă, 16 iuluie, dar concertul lor a fost pus în pericol când un pistol a fost depistat în urma controlului la vamă, informează contactmusic.com.

„Nu am fost propriu-zis arestați, am fost reținuți”, a adus precizări fanilor săi solistul Axl Rose, odată ce rockerii au ajuns la spectacolul programat. „Au fost extrem de amabili. Au fost foarte înțelegători. Știți, se poate întâmmpla – poți uita că ai un afurisit de pistol. Nu era pistolul meu”.

Un reprezentant al trupei a confirmat povestea pentru billboard.com: „Da, acest lucru s-a întâmplat într-adevăr vineri, 15 iulie, în timp ce treceau frontiera venind dinspre Philadelphia.”

Purtătorul de cuvânt al trupei a precizat că arma nu aparținea niciunui membru al formației, dar nu a menționat ce persoană avea drept de posesie asupra armei. Nu se cunoaște dacă au fost luate măsuri legale suplimentare în acest caz.

Formația californiană Guns N’ Roses a fost fondată în 1985, la Los Angeles. Trupa a lansat până în prezent albumele „Appetite for Destruction” (1987), „G N’ R Lies” (1988), „Use Your Illusion I” (1991), „Use Your Illusion II” (1991), „The Spaghetti Incident?” (1993) și „Chinese Democracy” (2008).

Guns N’ Roses a vândut peste 100 de milioane de copii ale albumelor sale pe plan mondial. Fiecare material discografic al grupului a intrat în topul Billboard, în multe topuri europene, dar și în cele din Asia și America de Sud. Cel mai bine vândut disc al trupei este „Appetite For Destruction”, cu peste 38 de milioane de exemplare, la nivel mondial.

După destrămare, Axl Rose a obținut în justiție dreptul de a folosi numele trupei, a lansat „Chinese Democracy”, și a continuat să susțină turnee cu grupul sub același nume. Dintre vechii membri ai formației, doar Dizzy Reed a colaborat în continuare cu Axl Rose.

 

Discuții

comments