DISTRIBUIȚI

Litoralul românesc este de la un weekend la altul alegerea a zeci de mii de turiști care doresc să aibă un sejur de succes.

Concerte, evenimente culturale, de modă, teatru, festivaluri, dj internaționali și multe nume sonore din industria muzicală românească și internațională urmează să ofere turiștilor și constănțenilor, weekendul acesta, din ce în ce mai multe motive de distracție, relaxare și bună dispoziție la malul mării.

Atât în Constanța, cât și în stațiunea Mamaia și Satul de Vacanță, urmează trei zile cu multe evenimente, concerte, parade de personaje din desene pentru copii, balet și operă.

Turiștii pot alege pentru activitățile de zi o vizită la Delfinariu, câteva ore frumoase și distractive în parcul Acvatic Aqua Magic, care organizează concerte și concursuri pentru copii, fie o plimbare cu telegondola deasupra stațiunii Mamaia, cu o priveliște impresionantă. Tot la înălțime, propunem și un tur cu autobuzul supraetajat RATC.

Iar dacă vorbim de distracție, avem de menționat câteva evenimente importante și pe care nu trebuie să le ratați weekendul acesta dacă va aflați în vacanță la mare, iar cluburile continua seria de petreceri tematice pe plaja sau pe piscina, cu cei mai tari invitati ai sezonului.

În Stațiunea Mamaia și Satul de Vacanță, Asociația Litoral – Delta Dunării invită în continuare turiștii și constănțenii, în fiecare joi, până pe 4 august, la „O vară de Poveste”, seria de evenimente pentru copii, care se desfășoară în două locații astfel:

-în Satul de Vacanță, „Aventura în Lumea Povestilor”, în fiecare joi, oră 18:00, cu program de animație, concursuri, acrobații, jonglerii, alături de echipa Circ & Variete Globus, concerte și teatru de păpuși, face painting.

-În Stațiunea Mamaia, „Parada Personajelor de Poveste” în fiecare joi, oră 19:00, pe traseul Piațeta Cazino – Promenada – Piațeta Perla – Sat de Vacanță (zonă caracatiței), vor defila zeci de personaje din desene animate, alături de echipă E-Boda, care va pune la dispoziție free tests ale celor mai noi invenții care sprijină și încurajează mișcarea în aer liber, hooverboards-uile cool și colorate, o atracție atât pentru cei mici, cât și pentru adulți.

Discuții

comments