DISTRIBUIȚI

Poliţiştii din Constanţa, alături de cei de la Poliția Locală şi jandarmi au confiscat peste o tonă de fructe și legume, alimente comercializate ilegal în piețe.

Conform unui comunicat remis de Biroul de presă al IPJ Constanţa, activitățile de control se desfășoară în baza Planului Comun de Acţiune, unde peste 20 poliţişti din cadrul I.P.J. Constanţa, cei ai Poliţiei Locale şi jandarmii constănțeni au în vedere respectarea prevederilor Legii nr.12/1990 republicată privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite.

Poliţiştii au legitimat zeci de persoane, aplicând 15 sancţiuni contravenţionale în conformitate cu prevederile Legii nr.12/1990 republicată, în valoare de peste 6.000 lei, fiind confiscată mai mult de o tonă de legume şi fructe, care se comercializau fără autorizație, documente de proveniență sau în condiții igienico-sanitare improprii.

De asemenea, polițiștii au constatat și o infracţiune de contrabandă, depistând o persoană care comercializa în mod ilegal ţigări.

Discuții

comments