DISTRIBUIȚI

Polițiștii Serviciului de Investigarea Criminalităţii Economice din cadrul I.P.J. Constanţa, împreună cu inspectori din cadrul I.T.M. Constanța, reprezentanți ai D.S.V.S.A. și D.S.P. Constanța, au desfăşurat activități specifice de verificare în municipiul Constanța și stațiunea Mamaia privind unitățile hoteliere și de alimentație publică, aplicând sancțiuni contravenționale de peste 21.000 de lei.

Au fost verificate 6 societăți comerciale cu profil de alimentație publică și cazare şi au fost date 7 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 21.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe, fiind constatată și o infracțiune prevăzută de Legea nr. 31/1990.

În cadrul acestei activități, au fost efectuate verificări și la o unitate hotelieră din stațiunea Mamaia unde inspectorii din cadrul D.S.P. Constanța au aplicat o amendă pentru producerea de zgomot care depăşește limitele maxime stabilite de normele de igienă în vigoare şi care pot crea riscuri pentru sănătatea comunitară, potrivit H.G. nr. 857/2011.

Cel mai probabil, este vorba despre hotelul HISTRIA, despre care presa a relatat în nenumărate rânduri (nota redacţiei).

 

Discuții

comments