DISTRIBUIȚI

Divizionara secundă, FC Farul Constanța a jucat astăzi o partidă de verificare pe stadionul propriu cu nou-promovata în Liga a III-a, Axiopolis Cernavodă.

Asupra meciului câștigat de FC Farul cu 3-2 vom reveni, mai interesantă fiind întâlnirea programată la masa presei după finalul partidei.

Inițial a prezentat o scurtă situație cel mai cunoscut suporter constănțean, Sorin Mihăilescu, apoi a apărut și președintele FC Farul, Auraș Brașoveanu, iar în final, a ajuns și patronul echipei, Giani Nedelcu.

FC Farul sub actuala denumire nu va mai exista, datoriile de 700.000 de euro fiind prea mari.

La Constanța va ajunge echipa ACS Berceni, care a terminat campionatul trecut pe locul al doilea în play-out.

S-a făcut o rezervare de denumire pentru ACS Farul 1920, care ar urma să joace pe stadionul „Farul” și va avea și sprijinul autorităților locale.

Mai mult, patronul echipei, Giani Nedelcu a promis că sigla, palmaresul și culorile vor fi preluate de ACS Farul 1920.

Președintele FC Farul, Auraș Brașoveanu și-a anunțat plecarea de luni, la o altă echipă de ligă secundă, la fel ca și directorul sportiv, Cosmin Șișcu, acesta optând pentru Delta Dobrogea Tulcea.

Cei mai nemulțumiți au fost suporterii care au anunțat, că nu vor susține noua echipă venită din Berceni și mai degrabă, înființează o formație care să evolueze în ligile inferioare.

Discuții

comments