DISTRIBUIȚI

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, în judeţul Constanţa, traficul rutier pe DN39 este intens. Se circulă îngreunat de la ieșirea de pe autostrada A4, la Agigea, până în zona stațiunii Eforie Sud.

La Agigea, capacitatea de circulație a DN39 este diminuată și din cauza lucrărilor care se execută la podul de la Agigea, două dintre cele patru benzi ale podului fiind închise – detalii pe pagina de internet a Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România.

Pentru a ocoli zona podului în lucru de la Agigea (situat pe DN39), poliţiştii rutieri le recomandă conducătorilor auto să folosească noul pod. Astfel, venind pe autostrada A4, înainte de ieşire, conducătorii auto se pot încadra pe benzile din dreapta, care urcă pe pasarela peste DN39 (conform indicatorului TEM A4 – Port Constanţa), apoi, la finalul autostrăzii, la intersecţia cu sens giratoriu, urmează prima ieşire, trec peste noul pod şi ies de pe DN39A în DN39, peste pasarelă, la Eforie-Nord.

În sens invers (dinspre Mangalia), la ieşirea din Eforie-Nord, se virează dreapta pe DN39A (conform indicatorului RO-RO Port Sud Agigea, amplasat înainte de pasarelă), prima intersecţie cu sens giratoriu se părăseşte la a doua ieşire, iar după traversarea Canalului Dunăre-Marea Neagră pe noul pod se părăseşte primul sens giratoriu la a doua ieşire, după care se intră pe autostrada A4, pe pasarela peste DN39.

Pe autostrada A2 București – Constanța valorile de trafic au scăzut. Nu sunt semnalate evenimete rutier și nici probleme de fluență, însă, având în vedere că și în această zi de weekend, pe autostrada A2 București – Constanța au avut loc mai multe evenimente rutiere.

În judeţul Constanţa, traficul rutier pe DN39 Agigea – Mangalia a mai scăzut în intensitate. Nu mai sunt semnalate probleme deosebite de fluență.

Discuții

comments