DISTRIBUIȚI

UPDATE: CentrulINFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (21:15), nu sunt semnalate probleme semnificative de trafic pe drumurile naţionale şi pe autostrăzi.

Pe DN1, încă se circulă în coloană, dar fluent, în interiorul localităţilor Sinaia şi Comarnic.

La fel şi pe DN7, în judeţul Argeş, la Deduleşti (pentru că mulţi participanţi la trafic opresc în zona popasului) şi în zona Bascov – Valea Ursului (unde unii conducători auto încetinesc sau chiar opresc la o trecere la nivel cu o cale ferată închisă) .

Pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, viteza medie de deplasare este de aproximativ 80-90 km/h pe anumite porţiuni din tronsoanele Lehliu-Gară – Drajna şi Drajna – Feteşti, zone încă aglomerate.

Estimăm că, în cel mult o oră, circulaţia rutieră va scădea în intensitate.
————-
UPDATE: CentrulINFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, începând cu ora 19:00, pe autostrada A2 , traficul rutier a fost reluat pe ambele benzi la kilometrul50+500 de metri, pe sensul de mers către Bucureşti, între Lehliu-Gară şi Fundulea. Circulaţia s-a desfăşurat doar pe banda a doua, din cauza unui accident uşor în care au fost implicate trei autovehicule.

Acestea au fost scoase pe banda de urgenţă, urmând să fie ridicate de autoplatforme.

În zona accidentului încă se circulă în coloană, dar traficul se va fluidiza în scurt timp.
———————-
UPDATE: Alte două tamponări, în care au fost implicate câte două maşini, s-au produs la kilometrii 53 şi 88.
Acestea au fost scoase pe banda de urgenţă.
————————————–
La această oră (18.30) se circulă cu dificultate pe Autostrada Soarelui, din cauza unui accident rutier care s-a produs între Fundulea și Lehliu, pe sensul de mers către București, la kilometrul 50.

Trei autoturisme sunt implicate în evenimentul rutier. Este posibil să existe și o victimă, spune comisarul șef Paul Ulieru de la Centrul Infotrafic al Poliției Române.

Mașinile implicate în accident sunt poziționate pe banda 1, iar traficul se desfășoară pe banda a doua.

Discuții

comments