DISTRIBUIȚI

Circulația se desfășoară cu dificultate, la această oră, pe DN 1, între Predeal și Sinaia.

Nu sunt semnalate probleme în zona Comarnic, însă traficul este intens.

Polițiștii le reamintisc șoferilor care pornesc din Braşov către Bucureşti că pot evita aglomeraţia de pe Valea Prahovei circulând pe DN1A Săcele – Cheia – Ploieşti, cu menţiunea că şi pe acest tronson de drum, în orele următoare, pot apărea probleme de trafic în zona Măneciu, unde se execută lucrări de consolidare, drumul fiind afectat de o alunecare de teren.

Celor care pleacă din zona Bran-Moieciu le reamintim că pot folosi rutele DN73 Braşov – Bran – Piteşti,A1 Piteşti – Bucureşti sau DN73 Braşov – Bran – Valea Mare-Pravăţ,DN72A Valea Mare-Pravăţ -Târgovişte, DN71 Târgovişte – Bâldana, DN7 Bâldana – Bucureşti, cu precizareacă acest traseu este mai lung şi străbate multe localităţi.

Autostrada A1 București – Pitești poate prelua fără probleme valorile ridicate de trafic,însă este posibil ca înainte de lăsarea serii să se circule în coloană la intrarea în Bucureşti dinspre Piteşti. Îi sfătuim pe conducătorii auto care încheie coloanele să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe cei ce se apropie din spate să frâneze din timp.

Discuții

comments