DISTRIBUIȚI

Poliţiştii continuă activităţile din cadrul campaniei de prevenire a faptelor antisociale specifice sezonului estival şi de informare a turiştilor din staţiunea Mamaia şi din Constanţa, intitulată ”Siguranţa ta, prioritatea noastră”.

Poliţiştii şi voluntarii au efectuat activităţi informative în punctul situat pe plajă, în zona Cleopatra din staţiunea Mamaia.

Aceștia au derulat şi activitaţi privind prevenirea furturilor de pe plajă, turiştii fiind instruiţi şi pentru prevenirea furturilor din autoturisme şi din camerele de hotel.

Fiecare turist care a întâlnit poliţiştii şi voluntarii Crucii Roşii a fost informat cu privire la modalitatea de petrecere a timpului liber în staţiune, în municipiul Constanţa, pe litoralul Marii Negre şi cu privire la modalităţile de prevenire a victimizării, fiind vizate cu precadere prevenirea furturilor de pe plajă, din camerele de hotele, din automobile şi prevenirea dispariţiilor de minori.

În cadrul planului de măsuri ”Litoral 2016”, poliţiştii Biroului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii împreuna cu reprezentanţi ai Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Constanţa şi cei ai Agenţiei Naţionale Antidrog – Centrul Regional de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Constanţa au desfăşurat activităţi informativ-preventive în taberele din 2 Mai şi Eforie şi în Complexul ”Sparta” din Techirghiol pentru prevenirea comportamentelor de risc, grupul ţintă fiind preadolescenţii, adolescenţii şi tinerii aflaţi în vacanţă.

 

Discuții

comments