DISTRIBUIȚI

Fundația Breath România organizează joi, 28 iulie 2016, începând cu ora 18.00 (pe platoul aflat la intrarea în Grădina Botanică Techirghiol) un frumos eveniment dedicat promovării activităților de protejare a naturii, în cadrul proiectului ”Sanatate din natura la Techirghiol”. Intrarea este liberă.

Cu această ocazie, Fundația Breath-România amenajează un mic colț al Grădinii Gotanice, prin plantarea a 200 de flori și confecționarea și montarea a 2 decorațiuni de grădină din materiale reciclabile.

Programul artistic va fi asigurat de către Cristian Goaie – semifinalist X-Factor 2014, Ansamblul Folcloric Tekir – coordonat de către doamna Borali Birsen, Clublul de Dans Sportiv El Dance- coordonat de Eliza și Laurențiu Bogorodea, Clubul de Dans Sportiv DanceArt Techirghiol – coordonat de către doamna Marina Crăciun.

Programul evenimentului include: dansuri sportive și moderne, muzică ușoară, dansuri populare, expoziție de pictură și desene.

Proiectul are loc în cadrul Programului ”Spații Verzi”, implementat în parteneriat cu Primaria orașului Techirghiol, Liceul Teoretic „Emil Racoviţă” – Techirghiol și Asociația de Părinți a Liceului Teoretic ”Emil Racoviță”.

Scopul proiectului îl reprezintă îmbunătățirea factorilor de mediu și a calității vieții prin amenajarea / reabilitarea unui parc de recreere în curtea Complexului de Servicii Comunitare Sparta Rotterdam din Techirghiol și desfășurarea unor activităţi de educaţie ecologică în rândul comunităţii locale și nu numai.

Discuții

comments