DISTRIBUIȚI

Începutul lunii august debutează la Jupiter cu distracție și voie bună. Astfel, în programul Teatrului de Vară Jupiter din perioada 1-7 august au fost incluse reprezentații de excepție.

Pe 1 august va avea loc piesa „Jack și vrejul de fasole” care îi va duce pe cei prezenți în sala Teatrului de Vară Jupiter pe tărâmul uriașilor, unde totul este vrăjit. Distribuția le aparține Juleanei Drăghici, Vera Linguraru, Maria Țăranu, Voicu Hetel, Cristian Crețu și Ion Ionuț Ciocia.

Biletele pot fi achiziționate de la Casieria Teatrului de Vară Jupiter (program 16.00-22.00), din recepțiile hotelurilor partenere Cohotels (Hotel Delta, Hotel California) sau online de pe www.evenimentelitoral.ro. Prețul biletului este de 20 de lei de persoană (pentru primul copil, intrarea este gratuită, iar la al doilea copil se percepe bilet).

Concertul „Regal Folcloric” va avea loc pe data de 3 august, iar pe scenă vor urca cei mai îndrăgiți interpreți ai momentului: Soții Cornelia și Lupu Rednic, alături de invitata sa Mioara Velicu. Oamenii sunt așteptați să intre în horă, deoarece se anunță cel mai frumos concert folcloric al verii. De asemenea, biletele pot fi achiziționate de la Casieria Teatrului de Vară Jupiter, iar prețul unui bilet este de 30 de lei de persoană (pentru primul copil, intrarea este liberă, iar la al doilea copil se percepe bilet).

„Comedia Feisbuc” va fi prezentată publicului pe data de 5 august. Aceasta este prima piesă de teatru din România despre Facebook. Pre’ul biletului este 30 de lei de persoană, pentru adulți, pentru primul copil intrarea este liberă, iar la al doilea copil se percepe bilet.

Discuții

comments