DISTRIBUIȚI

În ciuda faptului că weekendul și-a intrat în drepturi iar turiștii erau aștepați ca la această oră să aglomereze Autostrada Soarelui în drumul spre Constanța, situația este alta.

Astfel, pe sensul de mers către București este mai intens traficului rutier, potrivit șoferilor aflați pe acest tronson de drum.

De asemenea,  pe autostrada A2, pe sensul către București, la stația de taxare de la Fetești, mai exact pe banda unde șoferii pot plăti cash taxa de pod, s-a format o coadă de zeci de mașini.

Vă reamintim că, pentru a nu se forma coloane la stația de taxare de la Fetești se poate trece liber prinstație în ambele sensuri cu obligativitatea ca taxa de pod să se plătească înainte sau ulterior trecerii, până a doua zi, la ora 24, la oricare dintre staţiile autorizate de distribuire a carburanţilor sau prin SMS, de pe telefonul mobil, la numărul 7577 (detalii pe site-ul CNADNR).

Mai mult decât atât, centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, nu sunt anunțate drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația oprită din cauza vreunui eveniment rutier.

Conform aceleiași surse, traficul pe Autostrada Soarelui se desfășoară în condiții normale. Este posibil însă ca, după ora 16.00, circulația pe sensul către Constanța să se intensifice. Ținând cont și de experiența zilelor de week-end ale săptămânilor trecute, în care au avut loc numeroase evenimente rutiere produse pe fondul neatenției conducătorilor auto și a neadaptării vitezei la condițiile de drum (cele mai frecvente cauze pe această arteră rutieră), șoferilor li se recomandă să manifeste prudență sporită la volan, să se asigure corespunzător la efectuarea manevrei de schimbare a benzii de circulație și să mărească distanța de siguranță în mers.

 

 

Discuții

comments