DISTRIBUIȚI

CFR Călători informează pasagerii care călătoresc cu trenul în Europa că luni, 8 august 2016, la Budapesta, în Clubul A38, are loc petrecerea “Interrail & Eurail Summer Party”. Înregistrarea tuturor participanților la eveniment se face online, pe site-urile www.interrailparty.com (pentru posesorii de pass-uri Interrail) și www.eurailparty.com (pentru posesorii de pass-uri Eurail).

Accesul la petrecere este gratuit pentru posesorii de pass-uri Interrail sau Eurail, valabile în anul 2016. Un posesor de pass poate fi însoțit gratuit de încă o persoană. De asemenea, au acces și persoanele care nu sunt posesoare ale pass-urilor menționate, în schimbul achitării unei taxe de 15 euro.

La eveniment sunt așteptați aproximativ 1400 de pasageri. Organizatorii sunt Eurail Group GIE – societatea care gestionează ofertele de călătorie cu trenul – Interrail Pass (pentru Europa) și Eurail Pass (pentru în afara Europei).

Mai multe detalii despre eveniment găsiți pe cele două site-uri mai sus-meționate.

Despre Interrail Pass

CFR Călători pune în vânzare pentru călătorii care doresc să exploreze continentul european sau doar o țară, oferta de călătorie tip abonament – Interrail Pass, disponibilă în două variante: Interrail Global Pass şi Interrail One Country Pass.

Oferta este avantajoasă pentru că se poate călători nelimitat în perioada de valabilitate în 30 de ţări europene sau într-o singură țară, în funcție de varianta de abonament pentru care se optează. Copiii de până la 12 ani beneficiază de gratuitate, iar tinerii (vârsta până în 26 de ani), adulţii şi seniorii (vârsta peste 60 de ani) dispun de asemenea de tarife diferențiate.

Începând din acest an, oferta Interrail Global Pass este valabilă şi pe parcursul ţării de rezidenţă, pentru o călătorie dus-întors (click detalii). Informaţii suplimentare sunt disponibile și pe www.interrail.eu.

Oferta Interrail Pass este vândută în staţiile şi agenţiile CFR Călători deschise traficului internaţional. Pentru detaliiprivind circulația trenurilor internaţionale, călătorii pot solicita informaţii la telefon 021.314.5528 (trafic internațioal Gara de Nord București).

Discuții

comments