DISTRIBUIȚI

În weekend, staţiunea Mamaia a găzduit o serie de evenimente care au reuşit să atragă mii de turişti români şi străini, fie pentru lupte în ring, fie pentru lupte în aer liber, în nori de culori tropicale.

Două mari evenimente au dominat, weekendul acesta, staţiunea Mamaia: The Color Run Tropicolor World Tour Mamaia şi Gala Superkombat Mamaia Style, evenimente care fac parte din strategia de promovare şi dezvoltare a Asociaţiei Litoral – Delta Dunării  pentru staţiunea Mamaia.

Peste 2.000 de participanţi au ridicat un nor de culoare deasupra staţiunii Mamaia, sâmbătă, 30 iulie, şi au adus atmosfera hawaiiană la malul mării. A doua ediţie The Color Run Tropicolor a atras turişti şi constănţeni dornici de experienţe unice şi distracţie, care au aşteptat cu nerăbdare cursa în care urmau să fie coloraţi cu pudră, ajungând la linia de finish cu o nouă înfăţişare, cu care s-au mândrit în multe poze şi video-uri.

Un show incredibil şi cu un impact de succes pentru calendarul de evenimente Mamaia Style, a fost oferit în cadrul Galei Superkombat Mamaia Style, tot sâmbătă, 30 iulie. Spectacolul din ring a ţinut în suspans spectatorii, emoţii care s-au văzut în direct, în 95 de ţări. Constanţa şi Mamaia se mândresc cu o listă importantă de luptători locali, care merită titlul de “Luptători de Onoare ai Constanţei”, distincţii ce au fost  oferite de către Asociaţia Litoral – Delta Dunării, astăzi, în cadrul conferinţei de presă în care s-au prezentat rezultatele celei mai aşteptate lupte de la malul mării. Eduard Chelariu, Ionuţ Şandur, Alex Filip, Cristi Stoica, Cosmin Mărcuţă, Mădălin Crăciunică şi Adrian Roşca sunt cei şapte luptători locali care luptă pentru ei şi pentru oraşul lor, cu pasiune şi mândrie, reprezentând cu sârguinţă oraşul Constanţa în fiecare meci pe care îl poartă.

Lista numelor sonore care au luat parte la eveniment a fost completată şi de către internaţionalul francez de la Manchester City, Bacary Sagna, care şi anul acesta a fost spectator al Galei Superkombat  Mamaia Style.

Cu ocazia Galei Superkombat, Asociaţia Litoral – Delta Dunării a numit  un nou Ambasador al staţiunii Mamaia, legenda K1, olandezul Peter Aerts.

Mamaia intră în ultima lună de vară şi continuă seria de evenimente de la malul mării, care vor atrage tot mai mulţi turişti români sau străini până la sfârşitul sezonului, evenimente finanţate din taxa de promovare a agenţilor economici din Staţiunea Mamaia şi Satul de Vacanţă.

Discuții

comments