DISTRIBUIȚI

Sportivii din loturile de judo, lupte, tir, atletism, handbal feminin și tenis ale României au plecat ieri la Rio de Janeiro pentru a concura la Olimpiada care se va desfășura în perioada 5-21 august.

Următorii sportivii vor pleca eșalonat în zilele de 2, 4, 6, 7, 8 și 12 august. România va fi reprezentată în total de o delegație formată din 96 de sportivi și 7 rezerve, care vor participa la 15 discipline, după ce săritorul în înălțime Mihai Donisan, aflat deja în Brazilia, a fost suspendat de la Jocurile Olimpice, pentru dopaj, în urma deciziei Federației Internaționale de Atletism.

Lotul de handbal feminine al României cuprinde 14 jucătoare și două rezerve: portarii Paula Ungureanu, Ionica Munteanu și Denisa Dedu (rezervă I), extremele stânga Valentina Ardean-Elisei și Camelia Hotea, extrema dreaptă Laura Chiper, interii stânga Cristina Neagu, Gabriela Perianu și Gabriella Szucs, interii dreapta Patricia Vizitiu și Melinda Geiger, centrii Aurelia Brădeanu, Eliza Buceschi și Mădălina Zamfirescu (rezervă II), pivoții Oana Manea și Florina Chintoan.

Naționala României face parte din Grupa A la JO 2016, alături de Norvegia, Brazilia, Muntenegru, Spania și Angola. Primele patru clasate în fiecare grupă se vor califica în sferturi de finală.

Discuții

comments