DISTRIBUIȚI

Deseară se dispută zece partide din manşa secundă a turului al treilea preliminar în cadrul Ligii Campionilor la fotbal.

Astra Giurgiu joacă în deplasare cu FC Copenhaga (în tur: 1-1) iar meciul va fi transmis în direct la TVR 1 de la ora 20.45.

Partida FC Steaua Bucureşti – Sparta Praga (în tur: 1-1) va fi în direct la Pro TV de la aceeași oră.

Antrenorul formației bucureștene, Laurențiu Reghecampf, a declarat ieri la conferința de presă premergătoare acestei partide:

„Va fi un meci greu, important pentru noi. Este cel mai important al echipei noastre. Dacă vom reuşi calificarea, foarte multe lucruri se vor schimba în bine. Mă bucur că oamenii sunt interesaţi să vină la meci. Vom avea nevoie de ei. Nu avem probleme de lot, sper să facem un meci bun şi să reuşim calificarea. E uşor să analizezi din afară. E mai greu pe teren, nu avem voie jucăm la 0-0, deşi acest scor ne ajută să ne calificăm. Cred că se va marca mâine seară, sper să o facem noi. Întâlnim un adversar care marchează uşor, dar vom intra pe teren să câştigăm meciul. Ştim ce avem de făcut, să marcăm un gol mai mult decât adversarul”, a declarat Reghecampf.

El a adăugat că s-a gândit şi la loviturile de departajare și din acest motiv a pregătit echipa şi pentru această variantă: „Am pregătit şi varianta loviturilor de departajare, pentru că e posibil orice, suntem pregătiţi pentru orice. Pentru mine nu se schimbă nimic. Mereu am avut meciuri grele. Trebuie să-i ţinem departe de poarta noastră! „, a precizat antrenorul principal de la FC Steaua București.

Discuții

comments