DISTRIBUIȚI

Turiștii care ajung pe litoral în acest weekend, vor avea parte de spectacole de tango, concerte, dar și piese de teatru.
Festivalul Verii – Caruselul Cooltural continuă și în această seară, pe scena amenajată în Piațeta Cazino din Mamaia se va juca piesa de teatru Mamaia în costum de baie o succesiune de tablouri de epocă, de pe vremea Chiriţei a lui Alecsandri, a lui Caragiale şi celebrului „Union”, de pe vremea tangoului şi Charlestonului, a rock-ului şi până în zilele noastre. Toate, țesute cu umor și surprindere, în jurul ținutelor estivale.
Seara va continua cu un concert al trupei Friends.

Mâine seară, pe aceeași scenă, turiștii și constănțenii vor avea parte de o seară de tango de excepție. Mariano Castro (Narcotango), reinterpretează teme celebre și, alături de Jezebel Tango Project, vă invita la un superb spectacol de muzică și dans “Tango del Mar”. Cei prezenți vor putea dansa în Pițeta Cazinoului, alături de campioana europeană de tango – Laura Iaru și de zeci de dansatori de tango.

Duminică seara va fi concert Ducu Bertzi, iar seara se va încheia cu piesa de teatru Gâlcevile din Chioggia, după Carlo Goldoni – o poveste plină de veselie și culoare a locuitorilor unui mic orașel de pescari din apropierea Veneției.

Tot în această perioadă au loc și evenimente dedicate Zilei Marinei Române. În această seară, între orele 19:00 – 20:30, turiștii sunt așteptați la concertul susținut de Muzica Militară a Forțelor Navale în Stațiunea Mamaia, Piațeta Perla, iar sâmbătă, 6 august, intre orele 09:00 – 19:00, avem Ziua Porților Deschise în Portul Militar și la Muzeul Marinei din Constanța.

Discuții

comments