DISTRIBUIȚI

Gaudeamus!

Să ne bucurăm, deci! Vin cărțile, din nou, pe litoral! Caravana Gaudeamus poposește la malul mării, la Mamaia, în piațeta Perla, lângă Studioul Regional Radio Constanța, între 11 și 15 august. La cea de a VIII-a ediție, cărțile vin simbolic, de pe valurile mării, în acordurile Muzicii Militare a Marinei Române, aduse de veliere ale Clubului Nautic Român, întâmpinate de actorii Teatrului de Stat din Constanța, îmbrăcați în costume de epocă.

Vechi și nou, deopotrivă, într-o ediție care se anunță spectaculoasă, prin numărul de edituri participante, prin volumele nou apărute în anul 2016, prin partenerii care ni s-au alăturat cu entuziasm, prin invitații speciali, scriitori și critici literari. Președintele de onoare al ediției din acest an este Angelo Mitchievici, președintele Filialei Dobrogea a Uniunii Scriitorilor.

Mediul virtual va fi și de această dată un alt mod de a fi în legătură instantanee cu tot ceea ce se întâmplă la târg. Dacă nu puteți ajunge la evenimente, transmisiunile on-line de pe site-ul radioconstanta.ro vă vor oferi o imagine a ceeea ce este ediția cu numărul 8 a Caravanei Gaudeamus-Litoral!

Clipul video este realizat de echipa Radio Constanţa. Sperăm să vă simţiţi excelent la Caravana Gaudeamus-Litoral!

Discuții

comments