DISTRIBUIȚI

Distracție și voie bună la Teatrul de Vară Jupiter din perioada 8-14 august. În aceste zile  au fost incluse reprezentații de excepție.

Luni, 8 august, Gașca Zurli – Întâmplări din lumea poveștilor, va aduce în fața publicului o poveste de spre prietenie, sinceritate şi fair-play, un spectacol în același stil „zurli”: interactiv, plin de energie, culoare, cântece antrenante și multă veselie.

Spectacolul este simplu şi pe înțelesul copiilor, cântecele sunt vesele și ușor de fredonat, totul este presărat cu joculețe simple, coregrafiile îi vor ridica de pe scaun chiar și pe părinți, iar mesajele vor fi cu ușurință reținute și aplicate. Un bilet este valabil pentru o singură persoană. Toți participanții la spectacol trebuie să cumpere bilet, indiferent de vârstă (1 bilet este valabil pentru o persoană cu vârsta cuprinsă între 0-100 ani)

Miercuri, 10 august, are loc un show de excepție sub titulatura „Regal Folcloric”. Pentru a doua oară în această vară, vor urca pe scena Teatrului de Vară din Jupiter cei mai îndrăgiți interpreți de muzică populară: Soții Cornelia și Lupu Rednic, alături de invitata sa Mioara Velicu.

Vineri, 12 August, va avea loc piesa de teatru „Un bărbat și mai multe femei”. Povestea a început în urmă cu aproximativ treizeci de ani, când Magda Catone şi Claudiu Bleonț s-au cunoscut pe un şantier din Bucureşti, ajutând la construirea unui nou bloc din Militari, clădire care va fi mărturie a unei lungi şi frumoase prietenii. S-au reîntâlnit la facultatea de teatru, amândoi debutând la Teatrul de Comedie în anii de studenţie. După absolvire, s-au îndreptat spre Teatrul din Petroşani, teatru în care s-a născut pentru prima oară un spectacol ce dăinuie şi astăzi, ca mărturie vie a legăturii dintre ei – Un bărbat şi mai multe femei. Piesa abordează, într-o manieră comică, eternul conflict dintre bărbat şi femeie, bazat pe lupta pentru supremaţie în relaţiile de cuplu.

Discuții

comments