DISTRIBUIȚI

Tenis de masa; feminin, Elizabeta Samara a fost eliminata in turul trei de numarul 1 mondial Ning Ding, cu 4-0 (11-5, 11-8, 11-5, 11-2),

Gimnastică: Gimnasta Cătălina Ponor s-a calificat ieri in finala la bârnă la Jocurile Olimpice de la Rio, faza in care va concura pentru o medalie in ziua de 15 august.

Catalina a fost notată in subdiviziunea a-2-a, cu 14,900, iar noaptea trecută când s-au incheiat evolutiile din subdiviziunea a 5-a, gimnasta din România a aflat si vestea calificarii sale in finala la barna de pe locul 5.

Ponor a concurat si la proba de sol, fiind notata cu 14,200, punctaj insuficient insa pentru finală.

 

Judo; Andreea Chitu a trecut trei tururi fiind eliminata in recalificari de Erika Miranda (Brazilia) si a ratat medalia de bronz

Tenis de masa; masculin, Adrian Crisan s-a calificat in turul trei dupa victorie la Emmanuel Lebesson Tenis de masa: Ovidiu Ionescu a fost eliminat in turul trei de portughezul Marcos Freitas.

 

Tenis; Irina Begu a fost invinsa in trei seturi de Nao Hibino (Japonia), in primul tur Tenis: Andreea Mitu a fost invinsa de Garbine Muguruza (Spania) in doua seturi, in primul tur Tenis: Andreea Mitu si Raluca Olaru s-au calificat in optimi la dublu, Irina Begu si Monica Niculescu au fost eliminate in primul tur.

 

Andreea Mitu a fost învinsă de tenismena din Spania, Garbine Muguruza, cu 6-2, 6-2, ieri în primul tur al probei de simplu din cadrul Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro.

Românca a înlocuit-o în ultimul moment pe sârboaica Jelena Jankovic (accidentată) și a cedat după o oră și 12 minute în fața numărului patru mondial.

Natatie; Alin Coste, Daniel Macovei, Marius Radu, Norbert Trandafir – 4×100 metri liber au fost eliminati in serii Natatie: Robert Glinta s-a calificat in finala la 100 metri spate.

 

 

 

Discuții

comments