DISTRIBUIȚI

Weekendul acesta, stațiunea Mamaia celebrează două mari sărbători: Ziua Stațiunii Mamaia – 110 ani și Ziua Marinei.

Încă de la începutul săptămânii s-au desfășurat evenimente dedicate Zilei Marinei, iar weekendul continuă cu un program încărcat, cu momente de teatru, concerte și multe surprize care se vor desfășura sub motivul celebrării celor 110 ani de existența a stațiunii Mamaia.

Asociația Litoral – Delta Dunării marchează această zi specială cu un eveniment inedit, “110 ani la Mamaia – O Poveste fără Sfârşit”. Așadar, luni, 15 august, începând cu ora 20:00, scena de la Piațeta Cazino va găzdui un spectacol de teatru, muzică și dans, „Mamaia în costum de baie”, în regia lui Lucian Iancu, unde turiștii și constănțenii vor putea vedea o succesiune de tablouri de epocă, de pe vremea Chiritei.

Seara se va încheia cu un concert semnat Damian Drăghici & Brothers, artistul care a semnat coloana sonoră a filmului „Piraţii din Caraibe 3” şi este singurul muzician român care a câştigat un premiu Grammy. Spectatorilor le este pregatit și un spectaculos foc de artificii.

Sub aceeași umbrelă de sărbătoare, Carusel COOLtural anunță, deasemenea, un program special acestei zile, aducând pe aceeași scenă, la Piațeta Cazino, un program deosebit.

În ziua de 11 august, cinefilii sunt așteptați la o seară de experiențe românești cu două filme, “Funeralii Fericite” în regia lui Horațiu Mălăele și “Minte-mă frumos 2” în regia lui Iura Luncașu. Sâmbătă, un concert extraordinar va fi oferit de Ovidiu Lipan Țăndărică, Rona Hartner și Stelu Enache.

Municipiul Tulcea celebrează, deasemenea, în perioada 14-15 august, Zilele Municipiului Tulcea, când în cele două zile, concertele organizate vor aduce laolaltă oameni din tot județul dar și turiști.

Cea de a VIII-a ediție a Târgului GAUDEAMUS Litoral, organizat de Radio România-Centrul Cultural Media și Radio Constanța revine  la Mamaia (Piațeta Perla), în perioadă 11 – 15 august 2016.

Concertele nu vor lipsi nici de la Piateta Perla din Mamaia, unde, în perioada 11-14 august, are loc Concursul International de Muzica “Liga Campionilor”, eveniment prezentat de Mihai Traistariu.

Evenimentele weekendului sunt completate de petrecerile tematice faimoase care se petrec în cluburile din Mamaia, pe plajă sau pe piscina, cu invitați speciali, nume sonore care vor face atmosferă până la răsărit.

Discuții

comments