DISTRIBUIȚI

Iubitorii de lectură aflaţi la malul mării se pot bucura şi astăzi de cărţi la preţuri speciale şi de numeroase evenimente editoriale.

În Piaţeta Perla din Mamaia continuă, până mâine, Târgul de carte Gaudeamus Litoral, organizat de Radio România şi Radio România Constanţa şi deschis între orele 15.00 şi 23.00.

Ieri, Poliţia Gaudeamus a pornit pe urmele celor care citesc pe plajă şi i-a amendat pentru îndeletnicirea lor cu câte o carte.

Astăzi, acţiunile poliţiştilor de la Gaudeamus vor continua.

Şi tot astăzi, la ora 19.30, are loc tragerea la sorţi a câştigătorului Tombolei GAUDEAMUS, adresată vizitatorilor târgului de carte şi organizată pe baza buletinelor de Vot.

Premiul va fi oferit pentru al doilea an consecutiv, de REGIONAL  AIR SERVICES şi va consta într-un un zbor de 30 de minute deasupra litoralului românesc, de pe Aeroportul Tuzla.

Premiile ediţiei 2016 a Târgului GAUDEAMUS Litoral vor fi decernate luni, 15 august la ora 18.00, astfel:

– Trofeele GAUDEAMUS (acordate editurilor – locurile 1, 2 şi 3) şi Cea mai râvnită carte a Târgului, decernate prin Votul Publicului exprimat prin completarea unor chestionare distribuite în rândul vizitatorilor pe întreg parcursul evenimentului;

– Trofeele Presei – decernate jurnaliştilor pe secţiunile publicaţii, radio, TV și online, tot pe baza Votului Publicului;

– Premiul Miss Lectura acordat de Casa de Modă Ilinca celei mai frumoase vizitatoare surprinse în pavilionul GAUDEAMUS;

– Premiul Tombolei GAUDEAMUS.

GAUDEAMUS Litoral încheie Caravana GAUDEAMUS 2016 (după ediţiile de la Craiova, Cluj-Napoca şi Oradea) şi este evenimentul cu numărul 94 în seria Târgurilor GAUDEAMUŞ iniţiate şi organizate de Radio România din 1994.

UPDATE

Câștigătoarea este Monica Antonaru în vârstă de 40 de ani, din Constanța.

Discuții

comments