DISTRIBUIȚI

Jandarmii au surprins, în week-end, în Vama Veche şi Costineşti trei persoane care aveau asupra lor joint-uri, trei pliculeţe autosigilante transparente cu fragmente vegetale galben-verzui şi o cutie metalică de confecţionat ţigarete.

În perioada 12-16 august, jandarmii Grupării Mobile Constanţa au desfăşurat în staţiunile Mamaia, Costineşti şi Vama Veche acţiuni puctuale pentru combaterea comerţului ambulant.

Spre exemplu, un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile Constanţa, a surprins în Mamaia, în Piaţeta Cazino, o persoană de 60 ani, din localitate care încerca să comercializeze parfumuri, cu inscripţii identice cu cele ale unor mărci înregistrate, susceptibile de a fi contrafăcute.

Au fost aplicate 197 de sancţiuni contravenţionale. Din totalul sancţiunilor, 44 au fost avertismente şi 153 de amenzi, în sumă totală de 71.100 lei. Marfa – sticle cu nămol, pufuleți, porumb fiert, fructe de pădure şi multe altele, vândute la bucată, găleată sau sticle, au fost indisponibilizate şi distruse. Sancţiunile au fost acordate pe timpul patrulării în mod independent, dar şi cu poliţia.

Discuții

comments