DISTRIBUIȚI

Vineri, 19 august, clubul de echitație Arena Eqcvestria, din cadrul Complexului Muzeal al Știintelor Naturii, va fi epicentrul manifestărilor ecvestre pe litoral.

Arena Eqcvestria își va deschide porțile începând cu ora 10.00, iar publicul va putea viziona expoziții de mașini de epocă, fotografii și picturi, articole handmade, harnașamente și echipamente de călărie.

Antrenorii Arena Eqcvestria vor susține lecții de dresaj și călărie pe tot parcursul zilei, pentru vizitatorii centrului de echitatie. Începând cu ora 17:30, doritorii sunt invitați la un spectacol dedicat tuturor activităţilor sportive și de divertisment ecvestru.

Într-o formulă dinamică şi creativă, Arena Eqcvestria a pregătit un complex program cu acrobații, voltije, dresaj la coardă, dresaj de înaltă școală , cascadorii călare.

Demonstratiile ecvestre vor fi executate de invitați de seamă din domeniu, printre care se numară Filimon Iordache, unul dintre cei mai vechi cascadori din România, Georgiana Neselan, Răzvan Nedelcu, sportiv cu performanțe notabile în concursurile de profil și Clubul Ecvestru Dobrogea.

Evenimentul va fi completat de o degustare de vinuri, o expoziție de picturi și desene și o expoziție de fotografie, oferită de Marian Sterea.

Biletele pot fi achiziționate anticipat și în ziua evenimentului de la sediul Arena Eqcvestria din cadrul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii (Delfinariu), la prețul de 15 lei pentru adulți și 10 lei pentru copiii până la 10 ani.

Discuții

comments