DISTRIBUIȚI

Stațiunea Mamaia se pregătește să găzduiască renumitul festival de muzică “Sunwaves20”, evenimentul pentru care, vară de vară, mii de turiști din toată lumea vin pe litoral.

Evenimentul se va desfășura în perioadă 19-21 august, în Mamaia Nord.

Zeci de DJ renumiți vor oferi trei zile de muzică. Line-up-ul evenimentului îi anunța pe Carl Cox, Dubfire, Mahony, Petre Inspirescu și mulți alții.

Pe data de 20 august 2016, Asoctiația Sportivă „Omul de fier”, în parteneriat cu Asociația Litoral-Delta Dunării organizează competiția destinată celor mai puternici bărbați din România, STRONGMAN MAMAIA, competiție ce să va află la ediția cu numărul 6! Cinci probe de forță, în care se vor întrece cei mai puternici bărbați din România, alături de invitați speciali din Republica Moldova, Serbia și Anglia.

Festivalul Verii 2016 – Caruselul COOLtural își continuă periplul cultural.

Evenimentul a atras pană acum zeci de mii de spectatori în Piațeta de la Casino, transformând Mamaia acestei veri într-o destinație cu adevărat culturală.

Organizatorii vă asteaptă, începând cu ora 20.00, cu momente de cea mai bună calitate, de distracție pentru copii, teatru și muzică excelentă pentru toate gusturile, începând din această seară, până duminică, inclusiv.

Discuții

comments