DISTRIBUIȚI

Evenimentul Fashiontv Tourism Awards – Gala Turismlui de pe Litoralul Românesc va avea loc duminică, 21 august, de la ora 22.00 în complexul de Vox Maris Grand Resort din Costinești.

Fashiontv Tourism Awards- Galei Turismului de pe Litoralul Românesc, are ca scop stimularea investitorilor din industria turistică de pe litoralul românesc, evidențiind și promovând realizarile notabile ale acestora.

La eveniment vor fi prezenți reprezentanți ai Autorității Naționale pentru Turism, dar și Europarlamentari din Parlamentul Europei de la Bruxelles. Vor mai fi prezenți investitori și reprezentanți ai turismului de pe litoral, oameni de afaceri, personalități din domeniul artelor și culturii, dar și VIP-uri.

Fashiontv Tourism Awards- Gala Turismului de pe Litoralul Românesc va premia investitorii care susțin și promovează turismul de pe litoralul românesc, cele mai fashion locații de pe litoral și serviciile din domeniul turismului, după cum urmează: complexuri turistice, hoteluri, restaurante, plaje/ beach bar-uri, cluburi, centre de relaxare și tratament și servicii.

De asemenea, Fashiontv promovează într-un mod unic destinații turistice în cadrul rubricii speciale f. Destination, în 196 de țări pe cinci continente, fiind difuzat către circa 450 de milioane de utilizatori privați și în peste 7 milioane de locații publice.

Pentru că surprizele se vor ține lanț acest weekend, Cătălin Botezatu, cel mai cunoscut designer român de pe podiumurile internaționale, va aduce în premieră pe scena Fashiontv noua sa colecție în cadrul unui fashion-show de excepție.

Evenimentul va putea fi urmărit live duminică, 21 august, începând cu ora 22.00 pe site-ul oficial Fashiontv România.

Discuții

comments

1 COMENTARIU

Comments are closed.