DISTRIBUIȚI

Vineri seara echipa HC Dobrogea Sud (nou promovată în Liga Națională de handbal masculin) a disputat în Sala Sportuilor din Constanța un meci amical cu Dunărea Călărași.

Gazdele au condus jocul în permanență și s-au impus la final cu 37-23 după ce la pauză au avut un avantaj de șase goluri, scor 19-13.

HCD a dovedit în această partidă de pregătire că este echipa mai puernică dar de menționat este și faptul că Dunărea Călărași nu a jucat la capacitatea sa maximă fiind doar o confruntare amicală.

Formația constănțeană tinde spre omogenizare, iar jucătorii nou-veniți trebuie să se adapteze în scurt timp avâd în vedere că în ziua de 30 august în primul meci din noul sezon, HCD se va confrunta pe teren propriu cu Politehnica Timișoara.

La finalul partidei de seara trecută, căpitanul echipei gazde, Laurențiu Toma a declarat că HC Dobrogea Sud este pregătită pentru a începe campionatul din primul eșalon. Echipele mai puternice, contracandidate la titlu, rămân Dinamo și CSM București.

Înaintea meciului cu echipa călărășeană, gazdele au făcut o prezentare completă a lotului după transferurile din această vară, în aplauzele publicului constănțean.

Foto: Facebook 

Discuții

comments