DISTRIBUIȚI

Un tânăr din Călărași, care a fost implicat într-un incident rutier în Năvodari, soldat fără victime, a fost reținut pentru 24 de ore de polițiștii rutieri constănțeni.

Aceasta după ce agenții au fost nevoiți să tragă un foc de avertiment în plan vertical pentru a-l imobiliza pe șoferul care devenise extrem de violent și recalcitrant.

Tânărul este cercetat penal pentru ultraj.

Tânărul se numește Cătălin Pamblică, are 30 de ani și în trecut a făcut închisoare pentru omor. Azi dimineață el se afla la volanul unui autoturism marca Audi și a provocat o tamponare, în care a mai fost implicată o mașină Dacia Logan. Șoferul acesteia din urmă a sunat la 112 după ce Pamblică l-ar fi amenințat.

La sosirea polițiștilor, suspectul a demarat în trombă și a încercat să fugă, însă a fost blocat de echipajul de polițiști și jandarmi, după executarea focului de avertisment.

În prezent (sâmbătă, ora 15.00) el este audiat la Poliția Rutieră Constanța. Nu a putut prezenta un permis de conducere și polițiștii presupun că nu are. De asemenea, a refuzat să sufle în etilotest și va fi dus la spital pentru recoltarea de sânge, pentru ca oamenii legii să vadă dacă a consumat alcool sau substanțe interzise înainte de a se urca la volan și a produce incidentul.

 

FOTO – arhivă

Discuții

comments