DISTRIBUIȚI

A şasea editie a competiţiei  „Strongman Mamaia”, un eveniment organizat de multiplul campion  Alexandru Arginteanu și de Asociaţia „Omul de fier”, în parteneriat cu Asociația Litoral – Delta Dunării a avut loc ieri în Piaţeta Perla din staţiunea Mamaia.

Si-au măsurat forţele cei mai puternici bărbați din România, din Republica Moldova și din Anglia.

Şi de data aceasta probele au fost foarte dure: tragerea camionului, genuflexiuni cu greutăți, ridicarea ganterei gigant, deplasarea jugului și parcurgerea unei distanțe de 20 de metri cu piatra Husaffel și crucea puterii.

Dintre concurenţi s-a remarcat de la început Alex Arginteanu, care a cucerit trofeul pentru a patra oară consecutiv.

El a fost urmat de moldoveanul Rodion Sucman și de Vasile Pitirici care a reprezentat Anglia. Organizatorii au anunţau pentru anul viitor probe cu greutăți și mai mari, dar şi premii mai consistente.

Clasamentul  final: 1, Alexandru Arginteanu (Constanța), 2. Rodion Sucman (Republica Moldova), 3. Vasile Pitirici (Anglia), 4. Robert Trifan (București), 5. Vladimir Comorovski (București), 6. Srieh Mutasem (București), 7. Vadim Smoleac (Republica Moldova), 8. Dimitrie Pintilie (Brașov), 9. Ramon Casagranda (București), 10. Alexandru Bica (București).

Discuții

comments