DISTRIBUIȚI

Poliţia de Frontieră Bulgară a informat Garda de Coastă, prin intermediul Punctului Comun de Contact de la Giurgiu, că în perioada 24.08.2016-31.08.2016, autorităţile de frontieră bulgare vor restricţiona temporar traficul pe o arteră de control a Punctului de Trecere a Frontierei Comun Silistra-Ostrov, pentru montarea unor cântare fixe în infrastructura punctului.
Astfel, în această perioadă, traficul se va desfăşura numai pe o singură bandă din două pe sensul de ieşire din România, respectiv pe două benzi din trei pe sensul de intrare în România.

Pentru a evita eventualele aglomerări în acest punct de trecere a frontierei, polițiștii de frontieră le recomandă conducătorilor auto să folosească celelalte puncte de trecere a frontierei de pe raza judeţului Constanța, P.T.F. Negru Vodă şi P.T.F. Vama Veche.
Conducerea Gărzii de Coastă a dispus măsurile necesare aflate în competenţa instituţiei pentru fluidizarea traficului, prin suplimentarea personalului de la controlul de frontieră şi folosirea la maxim a arterelor de control, în limita configuraţiei punctelor de trecere a frontierei.

Discuții

comments