DISTRIBUIȚI

Naţionala de fotbal pe plajă a României s-a clasat pe ultimul loc în ediția 2016 a Euroligii A.Selecţionata antrenată de Viorel Farcaș, joacă de astăzi în Italia, la Catania, în turneul de menținere/promovare, la care vor participa şi primele șapte clasate din Euroliga B: Ungaria, Azerbaidjan, Cehia, Moldova, Estonia, Anglia și Turcia.

România are şansa de a juca în acest turneu deoarece a încheiat seria pe locul 12 (ultimul) în clasamentul Euroligii A, după ce a înregistrat numai înfrângeri: 2-7 cu Spania, 5-7 cu Ucraina şi 3-4 cu Franţa – în turneul de la Sanxenxo (Spania), 0-7 cu Portugalia, 2-7 cu Rusia şi 4-8 cu Belarus – în turneul de la Siófok (Ungaria).

Primul meci pentru România în Grupa 1 a turneului de menținere/promovare este programat azi cu Ungaria, de la ora 13.45.

Celelalte partide sunt: cu Estonia (vineri, 26 august, de la ora 13.45) și cu Moldova (sâmbătă, 27 august, de la ora 13.45).

În Grupa 1 se mai dispută meciurile: Moldova – Estonia (joi, 25 august, ora 11.15), Moldova – Ungaria (vineri, 25 august, ora 11.15) și Estonia – Ungaria (sâmbătă, 27 august, ora 11.15). În Grupa a 2-a vor evolua Anglia, Azerbaidjan, Cehia și Turcia. În funcție de locul ocupat în clasamentul grupei, tricolorii vor susține duminică, 28 august, ultimul joc la Catania. Partidele vor putea fi urmărite în transmisiune directă pe site-ul www.beachsoccer.com.

Învingătoarea din Euroliga B va evolua în ediția 2017 a Euroligii A. Anul trecut, România a promovat din Euroliga B, după ce a învins Estonia, în finală, după loviturile de departajare, cu 3-2.

Discuții

comments