DISTRIBUIȚI

Medicii din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Constanța au fost solicitați de urgență în cazul unui persoane care se află în pericol de înec pe plaja din Saturn, mai exact în fața hotelului Cora.

În jurul orei 13.00, persoana era scoasă din apă, urmând să i se acorde îngrijirile medicale de specialitate imediat ce va fi scoasă la mal de către salvatori.

Vă reamintim, că salvamarii sunt în alertă din cauza valurilor puternice care pot provoca tragedii dacă localnicii și turiștii nu ascultă semnalele lor și nici nu respectă semnificațiile steagurilor arborate la foișoarele special amenajate de către salvamari.

Vom reveni cu informații! 

UPDATE 1

Potrivit reprezentanților SAJ Constanța, se pare că este vorba despre trei persoane în pericol de înec în același loc, mai precis pe plaja din Saturn. La fața locului au plecat de urgență trei ambulanțe pentru a interveni în acest caz.

UPDATE 2

O femeie în vârstă de 35 de ani și fiul său, de opt ani au primit îngrijiri medicale după ce au fost aduși la mal. Ei au refuzat transportul la spital. În schimb, un bărbat de 40 de ani, se pare, soțul și tatăl celor doi este, în prezent (ora 13.30), resuscitat de cadrele medicale. El se află în stop cardio-respirator.

UPDATE 

Tatăl copilului de 8 ani a fost declarat decedat. Medicii de pe ambulanță nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața bărbatului de 40 de ani.

 

Discuții

comments