DISTRIBUIȚI

Circulaţia pe podul de la Agigea, de pe DN39 va fi complet închisă de la 1 septembrie, pentru reluarea lucrărilor de consolidare.

Însă restricţiile vor fi ridicate până la sfârşitul anului. Traficul pe podul de la Agigea de pe DN 39 Constanţa – Mangalia a fost un coşmar toată vara.

Şoferii au format coloane de maşini şi au pierdut timp preţios din cauza restricţiilor de circulaţie pe câte o bandă pe sens şi de viteză.

Pentru că podul de la Agigea nu a fost închis total, majoritatea au evitat podul nou, care i-ar fi scutit de aglomeraţie.

„De la începutul anului, podul de la Agigea a fost pe lista mea de priorități top 3 (…) De la 1 septembrie avem în plan închiderea totală a circulației pe acest pod și să se intre în plin cu lucrări de execuție. Mai sunt două hobane de schimbat și până la sfârșitul anului să redeschidem traficul în condiții normale, pe două benzi, în condiții de siguranță”, a declarat Cătălin Homor, în urmă cu două săptămâni.

Directorul general al Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România, Cătălin Homor a mai precizat că Autostrada Soarelui va intra în reabilitare în martie 2017, cu traficul restricționat pe câte o bandă, însă lucrările vor fi terminate până la începutul sezonului estival 2017.

Discuții

comments