DISTRIBUIȚI

Finalul de sezon se anunță plin de surprize la Jupiter. Un concert de zile mari reunește, la Teatrul de vară, pe 31 august, trei mari trupe ale momentului: Gașca de Acasă, Pact by Leo Iorga & Adrian Ordean și Trupa Coco.

Gaşca de Acasă, o formaţie cu istorie şi tradiţie pe scenele băimărene. După colaborări avute în anii 2000 – 2010 cu Paula Seling, Narcisa Suciu, Mircea Rusu, AMI, au hotărât că a venit momentul să se facă remarcaţi prin stilul şi energia pozitivă pe care o emană. În acest moment formaţia are şase membri: Andreea Carmen Podina – voce, Patriciu Pop – voce, clape, Voicu Stoian – chitară, backing vocals, Pefi Pop – tobe si Puiu Solobot – chitară bas.

Dupa 18 ani de la plecarea din Trupa Compact, două legende ale muzicii rock, Leo Iorga, solist vocal și Adrian Ordean, compozitorul hiturilor ”Trenul pierdut,” Sa te gandesti la mine”, “Dupa ani si ani”, “Cine esti tu oare”, alaturi de Lake,  Alex, Razvan și Codrut formează trupa Pact! Deși se află în perioada de recuperare, după mai multe operații complexe, Leo Iorga se află alături de colegii lui.

Adrian Coco Tinca s-a decis să-și înființeze la Brașov formația de muzică rock Trupa Coco, alături de Robert Risteiu – tobe, Gabriel Voicu – chitară solo și Monel Puia – keybord.

 

 

 

Discuții

comments