DISTRIBUIȚI

Atenţie, şoferi! Podul de la Agigea se va închide pentru lucrări din 12 septembrie, şi nu de joi, 1 septembrie, aşa cum anunţase iniţial Compania Naţioanală de Autostrăzi și Drumuri naționale din România.

Este o amânare de aproape două săptămâni pentru a facilita accesul turiştilor spre staţiunile din sud, inclusiv pentru cei care vor veni la mare prin programul Litoralul pentru toţi.

Amânarea este cauzată şi de întârzieri în obţinerea autorizaţiilor de restricţionare a circulaţiei. Aşadar, din 12 septembrie, vechiul Pod de la Agigea de pe DN 39 Constanţa–Mangalia va fi închis fie total circulaţiei, fie doar patru zile pe săptămână, pentru realizarea lucrărilor de consolidare.

În paralel, traficul rutier va fi deviat pe noul pod din Portul Constanţa. Lucrările de reparaţii ar urma să se încheie până la sfârşitul anului.

Unele surse afirmă că întârzierea ar fi cauzată și de faptul că antreprenorul care execută lucrarea nu are pregătite utilajele, neașteptându-se ca CNADNR să plătească sumele restante din lucrările anterioare la timp, iar lucrările să poată fi reluate la 1 septembrie.

Discuții

comments